Kompetanse og kvalitet

AMV Elektro er en del av Norgeseliten som er en landsdekkende elektrikerkjede med elektroentreprenører, som alltid skal levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

Presisjon og fleksibilitet

AMV Elektro leverer ledende produkter og tjenester innenfor elektrikertjenester, smarthus, solcelleanlegg, el-bil og service. Vi bistår deg som kunde med tilpassende løsninger for å gjøre hverdagen din tryggere, enklere og mer lønnsom, døgnet rundt.

Vi har dyktige ansatte med bred kompetanse som gjør at våre leveranser holder høy kvalitet og blir levert til avtalt tid. Vi holder til i Askim i romslige lokaler på 5200 m2 sammen med vårt søsterselskap Askim Mekaniske Verksted. Dette gir oss mulighet til å ta på oss store monteringsoppdrag på huset samtidig som vi har tilgang til bred kompetanse innen mekanisk industri.

Et trygt valg

Som leverandør til et bredt spekter av industrien stilles det høye krav til oss. Både når det gjelder kompetanse og sertifiseringer, men også til gjennomføringskraft. AMV Elektro er rigget til å kunne utføre krevende oppgaver, på kort tid og til høy kvalitet. For å oppnå dette må vi alltid ha oppdaterte medarbeidere og utstyrspark.

Stol på oss

Med høy kompetanse og produksjonsfasiliteter under samme tak kan vi kvalitetssikre hvert ledd i produksjonen. Derfor leverer vi høy kvalitet til avtalt tid.

Kompetanse

– AMV Elektro AS er en autorisert installatørbedrift.
– NKOM godkjenning for svakstrøms installasjoner.
– Sertifisert av NEMKO for el-kontroll med termografering iht. (NEK 405.1-4)

Kvalitetssikring

Alle elektrikere som jobber hos oss er faglærte som vil si at de har formell fagutdanning og er kvalifiserte til selvstendig å installere og reparere elektriske anlegg og elektrisk utstyr. AMV Elektro AS er medlem i elektrikerkjedene NorgesEliten og Nelfo.

KONTAKT

Sagveien 13 1814 Askim

Postadresse:

Postboks 64, 1801 Askim

tlf. +47 69 23 53 53

E-post: post@amv.no